Webshop

O lacuni


Lacuna grupa je internacionalna tvrtka koja u svom poslovanju objedinjuje razvoj, proizvodnju, doradu, distribuciju, prodaju i promociju radne i zaštitne odjeće i opreme (PPE) visoke kvalitete.

Lacuna proizvodi podijeljeni su u 3 grupe:
 • Zaštitna odjeća i oprema na radu
 • Odjeća i oprema za slobodno vrijeme
 • Radno zaštitne tkanine / materijali

Lacuna WORKTIME sinonim je za sigurnost i zaštitu te asortiman zaštitne odjeće i opreme na radu (Personal Protective Equipment) uključuje kompletnu zaštitu sukladno propisanim normama i potrebama svakog profesionalca i poslodavca, kao i profesionalnu radnu odjeću za ugostiteljstvo (HoReCa), medicinsko i wellness osoblje.
Lacuna GETOUT brend odjeća je i obuća zaštitnih i tehničkih karakteristika, namijenjena nošenju i zaštiti u svakodnevnim aktivnostima te prikladna kao reprezentativan promotivni tekstil te BROKULA carewear kolekcija majica i ručnika od organskog pamuka.

Lacuna grupa prati tehnološke trendove te je uložila u digitalizaciju poslovanja i svoj proizvodni asortiman nudi na webshop Internet platformi.

Prednosti Lacuna B2B/Internet platforme za kupce:

     Brza i jednostavna selekcija proizvoda, pretraživanje i naručivanje
     Dostupnost ključnih informacija prilikom naručivanja; 
 •           dostupnost lagera/ količine robe na lageru
 •           informacija u svezi aktualnih planiranih termina dolazaka robe na skladište; 
 •           kontrola vlastitih cijena i rabatne politike
 •           pregled novih artikala u ponudi, 
 •           detaljne informacije o proizvodima, boje, veličine, opise, slike, tehničke karakteristike…
 •           olakšana selekcija proizvoda prilagođenih za maloprodaju 
 •           povijest svih kupac narudžbi 
 •           status isporuke robe koja uključuje pregled aktualne isporuke tako i pregled svih povezanih dokumenata iz proteklog perioda.


Registrirajte se na našu Internet trgovinu!

Svakodnevno težimo daljnjem razvoju osnovnih vrijednosti od kojih smo krenuli, a to su lojalnost, partnerski i kreativni odnos, te inovativnost.
Njegujemo partnerske odnose s našim distributerima, u cilju zadovoljstva i povjerenja krajnjih korisnika, trudimo se da svaki naš kupac postane trajni partner i karika u uspješnom poslovanju.EU projekt ''Internacionalizacija poslovanja poduzeća Lacuna d.o.o.''

Na dan 22.05.2018. godine poduzeće Lacuna d.o.o. potpisalo je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskih strukturnih fondova i financijskom razdoblju 2014.-2020. te je započeo s provedbom projekta

''Internacionalizacija poslovanja poduzeća Lacuna d.o.o.''. Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program Konkuretnost i kohezija, kao posljedica provedbe projekta ''Internacionalizacija poslovanja

poduzeća LACUNA d.o.o.''. za poduzeće Lacuna d.o.o. bit će očuvana radna mjesta, uspješno međunarodno poslovanje, rast izvoza i razvoj distribucijskih kanala te povećani prihod od prodaje u razdoblju do 2022. godine.

Osnovni podaci o projektu:
Naziv projekta: Internacionalizacija poslovanja poduzeća LACUNA d.o.o.
Trajenje: 22.09.2017. - 22.01.2020.
Vrijednost projekta: 307.773,72 HRK
EU sufinanciranje: 149.823,58 HRK
Korisnik: Lacuna d.o.o.
Opći cilj: povećanje profitabilnosti malog poduzetnika, očuvanje postojećih radnih mjesta, povećanje konkuretnosti mikro poduzeća te rast izvoza i prihoda
Kontakt osoba: Vedran Ručević
Specifični ciljevi: povećanje domaćeg i inozemnog tržišta, uspostavljanje i razvoj distribucijskih kanala


EU projekt „Povećanje konkurentnosti poduzeća LACUNA d.o.o. primjenom mrežnih marketinških rješenja“ 

 
Na dan 25.02.2019. godine poduzeće Lacuna d.o.o. potpisalo je Vaučer o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020. te je započelo s provedbom projekta „Povećanje konkurentnosti poduzeća LACUNA d.o.o. primjenom mrežnih marketinških rješenja“. Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program Konkurentnost i kohezija.
Kao posljedica provedbe projekta „Povećanje konkurentnosti poduzeća LACUNA d.o.o. primjenom mrežnih marketinških rješenja“ poduzeća Lacuna d.o.o. bit će očuvana radna mjesta, porast novo zaposlenih, rast izvoza i razvoj distribucijskih kanala te povećani prihod od prodaje MSP-a u razdoblju do 2021. godine. 
 
Osnovni podaci o projektu:
Naziv projekta: Povećanje konkurentnosti poduzeća LACUNA d.o.o. primjenom mrežnih marketinških rješenja
Trajanje:  25.02.2019.- 25.02.2020.
Vrijednost projekta: 171.000,00HRK
EU sufinanciranje: 100.000,00 HRK
Korisnik: Lacuna d.o.o. 
Opći cilj: povećanje profitabilnosti malog poduzetnika, očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mjesta, povećanje konkurentnosti mikro poduzeća te rast izvoza i prihoda 
Kontakt osoba: Zoran Šainović 
Specifični ciljevi: povećanje domaćeg i inozemnog tržišta, uspostavljanje i razvoj distribucijskih kanalaEU projekt ,,Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja LACUNA d.o.o. primjenom informacijske tehnologije''

Poduzeće LACUNA d.o.o. je dana 18.12.2019. godine potpisalo Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020. te je započeo s provedbom projekta „Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja LACUNA d.o.o. primjenom informacijske tehnologije“. Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program Konkurentnost i kohezija.  Kao posljedica provedbe projekta „Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja LACUNA d.o.o. primjenom informacijske tehnologije“ poduzeća LACUNA d.o.o. bit će očuvana radna mjesta, otvaraju se nova radna mjesta, povećava se konkurentnost te rastu izvoz i prihodi poduzeća.

Osnovni podaci o projektu:
Naziv projekta: Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja LACUNA d.o.o. primjenom informacijske tehnologije
Razdoblje provedbe projekta:  01.04.2019. - 01.10.2020.
Vrijednost projekta: 387.531,69 HRK
EU sufinanciranje: 217.017,74 HRK
Korisnik: Lacuna d.o.o.
Opći cilj: Jačanje tržišne pozicije, povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-a primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije kao i podrška razvoju informacijskog društva u RH.
Kontakt osoba: Zoran Šainović
Specifični ciljevi: Povećanje domaćeg i inozemnog tržišta, razvoj poslovnih procesa poduzeća LACUNA d.o.o.
B2B WEB SHOP

B2B WEB SHOP

Lacuna B2B platforma olakšava svakodnevno poslovanje.
Funkcionalnosti prilagođene korisnicima dostupne su 24/7.

DOSTAVA I POVRATI

DOSTAVA I POVRATI

Besplatna dostava u RH i Sloveniju za narudžbe veće od 750,00kn/100,00 eur. Preko 10.000 lagerskih artikala dostupnih za isporuku u roku 24-48 h. Mogućnost povrata u roku od 15 dana.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

U Lacuna proizvodnom pogonu Vaše ideje pretvaramo u gotove proizvode po mjeri. Osim šivanja nudimo Vam i usluge tiska i štika na Vašu radnu i promotivnu odjeću.

KATALOZI

KATALOZI

Preuzmite digitalna izdanja kataloga i pregledajte potpunu ponudu artikala iz Lacuna asortimana.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Strukturni fondovi Konkurentnost i kohezija EU fondovi