Webshop

Base Protection cipele

Radne cipele Base Protection kombiniraju patentirane tehnologije sigurnosti, udobnost i moderan dizajn zaštitnih cipela.
Slim cap® kompozitna zaštitna kapica, 35% tanja u odnosu na standardne zaštitne kapice na tržišu, jamči više udobnosti uz moderniji dizajn. SmellStop® tehnologija podstave sprječava razvoj bakterija i gljivica odgovornih za neugodne mirise. i-daptive® tehnologija u slučaju malih bočnih oscilacija, ispravlja os stopala i vraća ga u optimalan i stabilan položaj. All Terrain®  đon oblikovan za odlično prianjanje na različite vrste tla: rastopljena, snježna, blatna, šljunkovita tla. Dry'n Air® tehnologija jamči prozračnost, odnosno cirkulaciju zraka unutar cipela. Može biti ugrađena u samu tabanicu ili u izmjenjivi uložak. Tpu-skin® tehnologija omogućava mekši i tanji đon do neviđenih razmjera, rezultat je: više elastičnosti i efekt zračnog jastuka.

* kataloška cijena bez PDV-a

B2B WEB SHOP

B2B WEB SHOP

Lacuna B2B platforma olakšava svakodnevno poslovanje.
Funkcionalnosti prilagođene korisnicima dostupne su 24/7.

DOSTAVA I POVRATI

DOSTAVA I POVRATI

Besplatna dostava u RH i Sloveniju za narudžbe veće od 130,00 eur. Preko 10.000 lagerskih artikala dostupnih za isporuku u roku 24-48 h. Mogućnost povrata u roku od 30 dana.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

U Lacuna proizvodnom pogonu Vaše ideje pretvaramo u gotove proizvode po mjeri. Osim šivanja nudimo Vam i usluge tiska i štika na Vašu radnu i promotivnu odjeću.

KATALOZI

KATALOZI

Preuzmite digitalna izdanja kataloga i pregledajte potpunu ponudu artikala iz Lacuna asortimana.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Strukturni fondovi Konkurentnost i kohezija EU fondovi