Webshop

ATG rukavice

ATG rukavice su visoko kvalitetne rukavice s implementiranim inteligentnim rješenjima kroz inovativne i patentirane ATG tehnologije. ATG rukavice dermatološki su ispitane, a patentirani zaštitni premaz od nitrilne mikropjene značajno im produžuje vijek trajanja (abrazija testirana na 18000 ciklusa), dok AD-APT tehnologija smanjuje znojenje i hladi ruke pri radu. ATG rukavice omogućuju izvanrednu udobnost, spretnost i preciznost pri radu, veliku prozračnost, a mogu se prati u perilici rublja.
4 ATG branda osmišljena su za primjenu u različitim okruženjima:  MaxiFlex® za precizne radove u suhom okruženju, MaxiDry® za precizne radove u vlažnim i uljnim uvjetima, MaxiCut® za radove u okruženju gdje postoji rizik od porezotina i MaxiChem® za rad u okruženju sa kemijskim rizicima.
Odaberite idealne rukavice ATG PRETRAŽIVAČ RUKAVICA
Prikaži više

* kataloška cijena bez PDV-a

B2B WEB SHOP

B2B WEB SHOP

Lacuna B2B platforma olakšava svakodnevno poslovanje.
Funkcionalnosti prilagođene korisnicima dostupne su 24/7.

DOSTAVA I POVRATI

DOSTAVA I POVRATI

Besplatna dostava u RH i Sloveniju za narudžbe veće od 100,00 eur. Preko 10.000 lagerskih artikala dostupnih za isporuku u roku 24-48 h. Mogućnost povrata u roku od 15 dana.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

U Lacuna proizvodnom pogonu Vaše ideje pretvaramo u gotove proizvode po mjeri. Osim šivanja nudimo Vam i usluge tiska i štika na Vašu radnu i promotivnu odjeću.

KATALOZI

KATALOZI

Preuzmite digitalna izdanja kataloga i pregledajte potpunu ponudu artikala iz Lacuna asortimana.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Strukturni fondovi Konkurentnost i kohezija EU fondovi