Webshop

Multisafe zaštitna odjeća

Neka radna okruženja izlažu radnike spoju nekoliko rizika istovremeno, upravo Multisafe zaštitna radna odjeća pruža zaštitu od kombinacija rizika kojima radnik može biti izložen pa kroz visoku razinu zaštite smanjuje rizik od ozljeda. Lacuna Multinorm asortiman zaštitne odjeće izrađen je od vatrootpornih i antistatičnih materijala i nudi optimalnu zaštitu, udobnost i funkcionalnost pri obavljanju poslova izrazite rizičnosti.
Da bi Multisafe zaštitna radna odjeća bila u kategoriji visoke razine zaštite, svi proizvodi iz Multisafe asortimana strogo poštuju navedene europske norme. Svaki odjevni predmet iz Multisafe linije ima oznake i etikete koje navode kojim standardima zaštitne odjeće udovoljava.
Prikaži više

* kataloška cijena bez PDV-a

B2B WEB SHOP

B2B WEB SHOP

Lacuna B2B platforma olakšava svakodnevno poslovanje.
Funkcionalnosti prilagođene korisnicima dostupne su 24/7.

DOSTAVA I POVRATI

DOSTAVA I POVRATI

Besplatna dostava u RH i Sloveniju za narudžbe veće od 750,00kn/100,00 eur. Preko 10.000 lagerskih artikala dostupnih za isporuku u roku 24-48 h. Mogućnost povrata u roku od 15 dana.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

U Lacuna proizvodnom pogonu Vaše ideje pretvaramo u gotove proizvode po mjeri. Osim šivanja nudimo Vam i usluge tiska i štika na Vašu radnu i promotivnu odjeću.

KATALOZI

KATALOZI

Preuzmite digitalna izdanja kataloga i pregledajte potpunu ponudu artikala iz Lacuna asortimana.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Strukturni fondovi Konkurentnost i kohezija EU fondovi