Webshop

Oprema za rad na visini

Zaštitna oprema za rad na visini iznimno je važna jer, prema Uredbi (EU) 2016/425 Europskog parlamenta i Vijeća o osobnoj zaštitnoj opremi, spada u osobnu zaštitnu opremu kategorije III - smrtni rizici. Utvrđeno je da je pad s visine na drugom mjestu uzroka fatalnih nesreća na radu. Kratos Safety nudi potpuno rješenje za siguran rad na visini i zaštitu ukoliko se dogodi pad, kroz široki i cjeloviti asortiman opreme za rad na visini:
  • sigurnosne uprtače, pojaseve za radno pozicioniranje, razne vrste užadi, sigurnosne kočnice, apsorbere energije (trake i užad za amortizaciju), naprave za zaustavljanje pada, konektore, sidrišta, zaštitne kacige.
Lacuna specijalisti ovlašteni su za obavljanje periodičkih pregleda opreme za rad na visini koji su zakonski obavezni nakon 12 mjeseci od prvog korištenja opreme. 
Ugovorite periodički pregled opreme, stručnu edukaciju ili trening za korištenje opreme za rad na visini, prijavom na link PRIJAVA >>
Filtri za pretragu  

* kataloška cijena bez PDV-a

B2B WEB SHOP

B2B WEB SHOP

Lacuna B2B platforma olakšava svakodnevno poslovanje.
Funkcionalnosti prilagođene korisnicima dostupne su 24/7.

DOSTAVA I POVRATI

DOSTAVA I POVRATI

Besplatna dostava u RH i Sloveniju za narudžbe veće od 130,00 eur. Preko 10.000 lagerskih artikala dostupnih za isporuku u roku 24-48 h. Mogućnost povrata u roku od 30 dana.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

U Lacuna proizvodnom pogonu Vaše ideje pretvaramo u gotove proizvode po mjeri. Osim šivanja nudimo Vam i usluge tiska i štika na Vašu radnu i promotivnu odjeću.

KATALOZI

KATALOZI

Preuzmite digitalna izdanja kataloga i pregledajte potpunu ponudu artikala iz Lacuna asortimana.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Strukturni fondovi Konkurentnost i kohezija EU fondovi