Webshop

Radna odjeća

Radna odjeća je osobna zaštitna oprema (PPE) prve kategorije. Nudimo vam veliki izbor kolekcija radnih odijela tj. radne jakne, radne hlače, radne kombinezone, farmer hlače, prsluke...
Lacuna WORKTIME radna odjeća, sinonim je za sigurnost, zaštitu i udobnost, dizajn naše radne odjeće prati prirodne pokrete tijela u radu, što odjeći daje udobnost i funkcionalnost.
Koristimo tkanine visokih tehničkih performansi koji pri tome imaju svojstva izrdržljivosti i udobnosti, kao što je TenCate vodeći je svjetski brend zaštitnih tkanina.
TenCate tkanine su pogodne za industrijsko pranje na 75˚C, podnose preko 100 ciklusa pranja te je i proces sušenja tkanine znatno skraćen. Navedeno je u skladu s rastućim naporima svjetske industrije da potrošnju energije svede na najmanju moguću razinu kao i očito produženje životnog ciklusa radne i zaštitne odjeće. 

Prikaži više

* kataloška cijena bez PDV-a

B2B WEB SHOP

B2B WEB SHOP

Lacuna B2B platforma olakšava svakodnevno poslovanje.
Funkcionalnosti prilagođene korisnicima dostupne su 24/7.

DOSTAVA I POVRATI

DOSTAVA I POVRATI

Besplatna dostava u RH i Sloveniju za narudžbe veće od 750,00kn/100,00 eur. Preko 10.000 lagerskih artikala dostupnih za isporuku u roku 24-48 h. Mogućnost povrata u roku od 15 dana.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

U Lacuna proizvodnom pogonu Vaše ideje pretvaramo u gotove proizvode po mjeri. Osim šivanja nudimo Vam i usluge tiska i štika na Vašu radnu i promotivnu odjeću.

KATALOZI

KATALOZI

Preuzmite digitalna izdanja kataloga i pregledajte potpunu ponudu artikala iz Lacuna asortimana.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Strukturni fondovi Konkurentnost i kohezija EU fondovi