Webshop

Zaštita ruku

Radne rukavice koje štite ruke pri radu su osobna zaštitna oprema (PPE) za zaštitu ruku. Kod većine poslova ruke su osnovni 'alat' te nema kompromisa kod njihove zaštite.
Zahtjevi kod radnih rukavica su široki, od zaštite od mehaničkih opasnosti, porezotina, kemikalija, temperatura do zaštite od vremenskih utjecaja. Važna karakteristika radnih rukavica je udobnost i spretnost prstiju što omogućuje višu produktivnost i bolje radne performanse. 
U izradi radnih rukavica koriste se materijali različitih karakteristika te je važno odabrati prikladne rukavice za određene radne aktivnosti i zaštitu od različitih rizika.
Lacuna asortiman zaštite ruku podrazumijeva veliki izbor radnih zaštitnih rukavica, kožnih rukavica, pvc rukavica, nitrilnih rukavica, električarskih rukavica, rukavicaza zavarivanje, tekstilnih rukavica, jednokratnih rukavica, rukavica s premazom...

Prikaži više
Filtri za pretragu  

* kataloška cijena bez PDV-a

B2B WEB SHOP

B2B WEB SHOP

Lacuna B2B platforma olakšava svakodnevno poslovanje.
Funkcionalnosti prilagođene korisnicima dostupne su 24/7.

DOSTAVA I POVRATI

DOSTAVA I POVRATI

Besplatna dostava u RH i Sloveniju za narudžbe veće od 750,00kn/100,00 eur. Preko 10.000 lagerskih artikala dostupnih za isporuku u roku 24-48 h. Mogućnost povrata u roku od 15 dana.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

U Lacuna proizvodnom pogonu Vaše ideje pretvaramo u gotove proizvode po mjeri. Osim šivanja nudimo Vam i usluge tiska i štika na Vašu radnu i promotivnu odjeću.

KATALOZI

KATALOZI

Preuzmite digitalna izdanja kataloga i pregledajte potpunu ponudu artikala iz Lacuna asortimana.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Strukturni fondovi Konkurentnost i kohezija EU fondovi