Webshop

Zaštita ruku

Radne rukavice su osobna zaštitna oprema (PPE) za zaštitu ruku. Kod većine poslova ruke su osnovni 'alat' te nema kompromisa kod njihove zaštite.
Zahtjevi kod radnih rukavica su široki, od zaštite od mehaničkih rizika, posjekotina, niskih i visokih temperatura, tekućina i kemikalija do električnog napona.
Važna karakteristika radnih rukavica je udobnost i spretnost prstiju što omogućuje veću produktivnost i zaštitu te bolje radne performanse. 
U izradi zaštitnih rukavica koriste se materijali različitih karakteristika pa je važno odabrati prikladne rukavice za specifične poslove, odnosno različite rizike i uvjete rada.
Lacuna asortiman radnih rukavica nudi rješenja za sve radne pozicije i uvjete rada koji zahtijevaju zaštitu ruku; rukavice za precizne ili grube i teške poslove, kožne radne rukavice, rukavice otporne na rezanje, rukavice za zavarivanjevodootporne rukaviceelektričarske rukavice, nitrilne rukavice, gumene rukavice, jednokratne rukavice...

Filtri za pretragu  

* kataloška cijena bez PDV-a

B2B WEB SHOP

B2B WEB SHOP

Lacuna B2B platforma olakšava svakodnevno poslovanje.
Funkcionalnosti prilagođene korisnicima dostupne su 24/7.

DOSTAVA I POVRATI

DOSTAVA I POVRATI

Besplatna dostava u RH i Sloveniju za narudžbe veće od 130,00 eur. Preko 10.000 lagerskih artikala dostupnih za isporuku u roku 24-48 h. Mogućnost povrata u roku od 30 dana.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

U Lacuna proizvodnom pogonu Vaše ideje pretvaramo u gotove proizvode po mjeri. Osim šivanja nudimo Vam i usluge tiska i štika na Vašu radnu i promotivnu odjeću.

KATALOZI

KATALOZI

Preuzmite digitalna izdanja kataloga i pregledajte potpunu ponudu artikala iz Lacuna asortimana.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Strukturni fondovi Konkurentnost i kohezija EU fondovi