Webshop

Zaštita dišnih puteva

Primarni cilj programa zaštite dišnih organa je spriječiti izlaganje kontaminiranom zraku, štetnoj prašini, magli, dimu, smogu, plinovima, parama ili sprejevima, a time i spriječiti profesionalne respiratorne bolesti. Ovisno o vrsti rizika potrebno se zaštititi opremom u obliku FFP respiratora, maski puno lice ili polu maski uz odgovarajuće filtre.

Saznajte više o novoj Premium liniji FFP respiratora Zer0 Flat

BLS RESPIRATORY PROTECTION pokriva cjelokupni asortiman proizvoda za zaštitu dišnih puteva. Platforma na kojoj su zasnovani svi BLS proizvodi za respiratornu zaštitu uključuje: Sigurnost - Udobnost - Dugotrajnost - Tehničku podršku.

Za izlaganje BLS proizvoda u maloprodajnim trgovinama dostupan je BLS promo stalak koji se može konfigurirati BLS proizvodima u maloprodajnom pakiranju, za koje je kreirana i maloprodajna BLS brošura.
 

* kataloška cijena bez PDV-a

B2B WEB SHOP

B2B WEB SHOP

Lacuna B2B platforma olakšava svakodnevno poslovanje.
Funkcionalnosti prilagođene korisnicima dostupne su 24/7.

DOSTAVA I POVRATI

DOSTAVA I POVRATI

Besplatna dostava u RH i Sloveniju za narudžbe veće od 130,00 eur. Preko 10.000 lagerskih artikala dostupnih za isporuku u roku 24-48 h. Mogućnost povrata u roku od 30 dana.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

U Lacuna proizvodnom pogonu Vaše ideje pretvaramo u gotove proizvode po mjeri. Osim šivanja nudimo Vam i usluge tiska i štika na Vašu radnu i promotivnu odjeću.

KATALOZI

KATALOZI

Preuzmite digitalna izdanja kataloga i pregledajte potpunu ponudu artikala iz Lacuna asortimana.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Strukturni fondovi Konkurentnost i kohezija EU fondovi