Webshop

Proizvodnja i dorada

Proizvodnja i doradaKljučni faktor u ispunjenju naših ciljeva je vlastiti proizvodni pogon i razvoji centar koji se geografski nalaze u samom srcu Europe.
 
 
Projektna proizvodnja

Uz veliki izbor lagerskih kolekcija radne odjeće projektno dizajniramo i šivamo radnu i zaštitnu odjeću te ostale tekstilne artikle prema željama i specifičnim potrebama klijenata.
Dizajniranje i šivanje vršimo unutar vlastitog proizvodnog pogona što omogućuje brzu prilagodbu potrebama svakog klijenta.
Kod projektne proizvodnje nema ograničenja u minimalnoj količini za narudžbu.
Našu uslugu karakterizira suvremeni dizajn, kvaliteta šivaćih strojeva i materijala, izvedba šivanja te brzi rokovi isporuke.
 
Personalizaciju radne i promo odjeće vršimo kroz tri tehnike dorade tekstila;
 
STROJNI  VEZ / ŠTIK 
Kvalitetna izrada strojnog veza (štika) na radnoj odjeći te korporativnim i promotivnim odjevnim predmetima ostaviti će profesionalan i pozitivan dojam na Vaše suradnike i klijente. 

Višegodišnje iskustvo u izvedbi strojnog veza (štika) na radnoj odjeći te korporativnim i promotivnim odjevnim predmetima uz primjenu moderne tehnologije i vrhunskih repromaterijala, omogućuje izvrsnu kvalitetu usluge i postojanost apliciranih motiva na tekstilnom asortimanu po Vašem izboru
U svom postrojenju vršimo uslugu grafičke pripreme te izvedbu klasičnog štika ili 3D štika, apliciramo ambleme na radna odijela, flis prsluke, polo majice, kute, pregače, kape, ručnike i sve druge tekstilne artikle na koje želite prenijeti  korporativni identitet.
 
SITO TISAK
Majice s tiskom najrasprostranjeni su oblik korporativnog i promotivnog tekstila, a najčešće se izrađuju u velikim serijama za koje je usluga sitotiska najprikladnija i najpovoljnija.

Tehnikom sitotiska mogu se aplicirati i najsloženiji višebojni motivi, a po pitanju kvalitete i cijene, sitotisak je dominantna tiskarska tehnika danas.  Boje koje koristimo u sitotisku, imaju certifikat Oeko-Tex® Standard 100, klasa 1 (neškodljivo i za bebe), a imaju dugi vijek trajanja u svim uvjetima korištenja.
Najmodernijim automatskim karusel strojem i vrhunskom opremom i repromaterijalom, uslugu sitotiska vršimo na majice i ostale pogodne tekstilne podloge, a uz pomoć preslikača i termofolija i na softshel jakne, prsluke, radna odijela i sve druge odjevne predmete po Vašoj potrebi.
 
DIGITALNI TISAK
Majice s motivima printamo na vlastitoj digitalnoj opremi vrhunske kvalitete. Od višebojnih korporativnih logotipa, specifičnih grafičkih motiva ili fotografskih motiva po Vašem izboru koje stručno obrađujemo u Photoshopu. Digitalni tisak vodenim bojama visoke perivosti i postojanosti, idealan je za manje naklade, fotografske motive ili motive koji imaju veći spektar boja.
KATALOZI
Pregledajte i preuzmite Lacuna kataloge
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Strukturni fondovi Konkurentnost i kohezija EU fondovi