Webshop

Proizvodnja i dorada

U Lacuna proizvodnom pogonu Vaše ideje pretvaramo u gotove proizvode

PROJEKTNA PROIZVODNJA

Lacuna prodajni asortiman podrazumijeva širok izbor kolekcija radne odjeće dostupnih na lageru odmah.
Prema zahtjevima i potrebama naših klijenata dizajniramo i šivamo radnu odjeću te ostale tekstilne artikle.

Lacuna projektne proizvode karakterizira visoka kvaliteta izrade i materijala te brzi rokovi isporuke, što omogućuje brzu prilagodbu potrebama svakog klijenta. Minimalne količine za projektne narudžbe nisu ograničene.

STROJNI VEZ

Personalizacija radne odjeće i ostalih korporativnih i promotivnih tekstilnih artikala strojnim vezom (štikom) se kao tehnika veže uz dugotrajnu postojanost apliciranih motiva.

U vlastitom postrojenju vršimo uslugu grafičke pripreme te izvedbu klasičnog ili 3D štika, apliciramo ambleme na radna odijela, flis, polo majice, kute, pregače, kape, ručnike i sve druge tekstilne artikle na koje želite prenijeti Vaš korporativni identitet ili promotivne poruke.

SITO TISAK

Sitotisak je najzastupljenija tehnika za aplikaciju loga na različite tekstilne proizvode iz promotivnog i korporativnog segmenta.

Na Lacuna lageru u širokoj paleti boja dostupne su kolekcije T-shirt majica od organskog pamuka ili od 100% pamuka, na koje tehnikom sitotiska možemo aplicirati i najsloženije višebojne motive. Koristimo boje visoke kvalitete te uz propisano održavanje, otisak odlikuje postojanost boja i dugi vijek uporabe tekstilnog artikla.
Surađujemo s proizvođačima boja, čiji proizvodi posjeduju certifikat Oeko-Tex® Standard 100, 1. klase.

B2B WEB SHOP

B2B WEB SHOP

Lacuna B2B platforma olakšava svakodnevno poslovanje.
Funkcionalnosti prilagođene korisnicima dostupne su 24/7.

DOSTAVA I POVRATI

DOSTAVA I POVRATI

Besplatna dostava u RH i Sloveniju za narudžbe veće od 130,00 eur. Preko 10.000 lagerskih artikala dostupnih za isporuku u roku 24-48 h. Mogućnost povrata u roku od 30 dana.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

U Lacuna proizvodnom pogonu Vaše ideje pretvaramo u gotove proizvode po mjeri. Osim šivanja nudimo Vam i usluge tiska i štika na Vašu radnu i promotivnu odjeću.

KATALOZI

KATALOZI

Preuzmite digitalna izdanja kataloga i pregledajte potpunu ponudu artikala iz Lacuna asortimana.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Strukturni fondovi Konkurentnost i kohezija EU fondovi