Webshop

Proizvodnja i dorada tekstila

Proizvodnja i dorada tekstilaKljučni faktor u ispunjenju naših ciljeva je vlastiti proizvodni pogon i razvoji centar koji se geografski nalaze u samom srcu Europe.
 
 
LACUNA ŠIVAONA
Izradu radne odjeće po mjeri ili doradu, odnosno personalizaciju postojećih kolekcija radne odjeće vršimo unutar našeg proizvodnog pogona što omogućuje brzu prilagodbu potrebama svakog klijenta. Našu uslugu karakterizira kvaliteta šivaćih strojeva i materijala, izvedba šivanja, suvremeni dizajn te poštivanje rokova isporuke koje olakšavaju našim distributerima zadovoljenje potreba prema krajnjim korisnicima.
 
Personalizaciju radne i promo odjeće vršimo kroz tri tehnike dorade tekstila;
 
STROJNI  VEZ / ŠTIK 
Kvalitetna izrada strojnog veza (štika) na radnoj odjeći te korporativnim i promotivnim odjevnim predmetima ostaviti će profesionalan i pozitivan dojam na Vaše suradnike i klijente. Višegodišnje iskustvo u usluzi strojnog veza koji obavljamo najmodernijom tehnologijom i vrhunskim repromaterijalima omogućuje izvrsnu kvalitetu usluge i postojanost apliciranih motiva na tekstilnom asortimanu po Vašem izboru. Stručan tim ljudi izradit će grafičku pripremu te izvesti klasičan štik ili 3D štik, aplicirati amblem na Vaša radna odijela, flis prsluke, polo majice, kape, ručnike i sve druge tekstilne artikle na koje želite prenijeti Vaš korporativni identitet.
 
SITO TISAK
Majice s tiskom najrasprostranjeni su oblik korporativnog i promotivnog tekstila, a najčešće se izrađuju u velikim serijama za koje je usluga sitotiska najprikladnija i najpovoljnija. Tehnikom sitotiska mogu se aplicirati i najsloženiji višebojni motivi, a po pitanju kvalitete i cijene, sitotisak je dominantna tiskarska tehnika danas.  Boje koje koristimo u sitotisku, imaju certifikat Oeko-Tex® Standard 100, klasa 1 (neškodljivo i za bebe), a imaju dugi vijek trajanja u svim uvjetima korištenja.
Najmodernijim automatskim karusel strojem i vrhunskom opremom i repromaterijalom, uslugu sitotiska vršimo na majice i ostale pogodne tekstilne podloge, a uz pomoć preslikača i termofolija i na softshel jakne, prsluke, radna odijela i sve druge odjevne predmete po Vašoj potrebi.
 
DIGITALNI TISAK
Majice s motivima printamo na vlastitoj digitalnoj opremi vrhunske kvalitete. Od višebojnih korporativnih logotipa, specifičnih grafičkih motiva ili fotografskih motiva po Vašem izboru koje stručno obrađujemo u Photoshopu. Digitalni tisak vodenim bojama visoke perivosti i postojanosti, idealan je za manje naklade, fotografske motive ili motive koji imaju veći spektar boja.