Webshop

Proizvodnja i dorada

Proizvodnja i doradaKljučni faktor u ispunjenju naših ciljeva je vlastiti proizvodni pogon i razvoji centar koji se geografski nalaze u samom srcu Europe.
 
 
PROJEKTNA PROIZVODNJA

Lacuna prodajni asortiman podrazumijeva širok izbor kolekcija radne odjeće koje su vam dostupne na lageru odmah.
Prema zahtjevima i potrebama naših klijenta dizajniramo i šivamo radnu odjeću te ostale tekstilne artikle.

Proizvodnju u Lacuna proizvodnom pogonu karakterizira visoka kvaliteta izrade i materijala te brzi rokovi isporuke, što omogućuje brzu prilagodbu potrebama svakog klijenta.
Minimalne količine za projektne narudžbe nisu ograničene.
 
STROJNI  VEZ / ŠTIK 
Personalizaciju radne odjeće i ostalih korporativnih i promotivnih tekstilnih artikala strojnim vezom (štikom) koja se kao  tehnika veže uz dugotrajnu   postojanost apliciranih motiva.
U vlastitom postrojenju vršimo uslugu grafičke pripreme te izvedbu klasičnog štika, apliciramo ambleme na radna odijela, flis prsluke, polo majice, kute, pregače, kape, ručnike i sve druge tekstilne artikle na koje želite prenijeti Vaš korporativni identitet ili promotivne poruke.
 
SITO TISAK
Majice s tiskom najrasprostranjeni su oblik korporativnog i promotivnog tekstila, a za izradu majica s tiskom u velikim serijama najprikladnija i najpovoljnija je usluga sitotiska.
Na Lacuna lageru u širokoj paleti boja dostupne su kolekcije majica od organskog pamuka ili od 100% pamuka, tehnikom sitotiska, na majice apliciramo i najsloženije višebojne motive. Otisak odlikuje dugi vijek trajanja uz propisano  održavanje, boje koje koristimo posjeduju certifikat Oeko-Tex® Standard 100 1. klase.
 
DIGITALNI TISAK
Majice s motivima printamo na vlastitoj digitalnoj opremi vrhunske kvalitete. Od višebojnih korporativnih logotipa, specifičnih grafičkih motiva ili fotografskih motiva po Vašem izboru koje stručno obrađujemo u Photoshopu. Digitalni tisak vodenim bojama visoke perivosti i postojanosti, idealan je za manje naklade, fotografske motive ili motive koji imaju veći spektar boja.
KATALOZI
Pregledajte i preuzmite Lacuna kataloge
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Strukturni fondovi Konkurentnost i kohezija EU fondovi