Webshop

Zaštita glave

U kategoriji zaštite glave nalazi se kompletan asortimana osobne zaštitne opreme (PPE) za zaštitu glave od udarca, zaštitu sluha i vida te zaštitu dišnih puteva.
  • Kacige omogućuju fizičku zaštitu od udaraca padajućih predmeta, koji mogu biti slabije snage do jakih smrtno opasnih udaraca.
  • Zaštitu od buke osiguravaju različiti štitnici za uši ovisno o izloženosti razini buke.
  • Zaštita vida podrazumijeva različite rizike kojima su ljudske oči izložene kod različitih radnih aktivnosti, kao što su udarci, visoke temperature, prašina i pare do izloženosti direktnoj ili reflektirajućoj sunčevoj svjetlosti čije UV i IR zrake mogu biti iznimno opasne za ljudsko oko i vid.
  • Zaštita dišnih puteva iznimno je važna kod izloženosti udisanju opasnih supstanci koje se nalaze u radnoj atmosferi, bilo u obliku opasnih plinova, para, prašine ili dima.
Filtri za pretragu  

* kataloška cijena bez PDV-a

B2B WEB SHOP

B2B WEB SHOP

Lacuna B2B platforma olakšava svakodnevno poslovanje.
Funkcionalnosti prilagođene korisnicima dostupne su 24/7.

DOSTAVA I POVRATI

DOSTAVA I POVRATI

Besplatna dostava u RH i Sloveniju za narudžbe veće od 130,00 eur. Preko 10.000 lagerskih artikala dostupnih za isporuku u roku 24-48 h. Mogućnost povrata u roku od 30 dana.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

U Lacuna proizvodnom pogonu Vaše ideje pretvaramo u gotove proizvode po mjeri. Osim šivanja nudimo Vam i usluge tiska i štika na Vašu radnu i promotivnu odjeću.

KATALOZI

KATALOZI

Preuzmite digitalna izdanja kataloga i pregledajte potpunu ponudu artikala iz Lacuna asortimana.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Strukturni fondovi Konkurentnost i kohezija EU fondovi