Webshop

ATG rukavica MaxiFlex Endurance premaz preko dlana AD-APT

Kataloški broj: 42-848 AD-APT/06 35,60 kn *

* kataloška cijena bez PDV-a

Opis: Radna rukavica za precizno rukovanje u suhom okruženju, rashlađuje ruke i smanjuje znojenje primjenom AD-APT tehnologije, sa silikonskim mikrogranulama preko dlana koje omogućuju protukliznost, povećavaju izdržljivost i mekši zahvat, u narančastoj boji za bolje isticanje.
Premaz: premaz od nitrilne mikro pjene sa granulama preko dlana
Debljina: 1, 10 mm
Dužina: 25cm
Boja:narančasta-crna
Svojstva i prednosti:
AD-APT® - Rashlađuje i smanjuje znojenje ruku, pomoću mikrogranula antiperspiranta integriranih u nitrilnu mikropjenu, smanjuju znojenje za 31% u odnosu na standardne rukavice.
AIRTech® Prozračnost 360°, nitrilni premaz ne dodiruje kožu pa se ruka manje zagrijava, a višak topline izlazi van kroz zračne tunele koji su sastavnica površinskog nitrilnog premaza.
DURATech® Duži vijek trajanja, rukavice podnose 18000 abrazivnih ciklusa, a budući da se mogu prati u perilici, cijeli vijek trajanja mogu se optimalno iskoristiti.
ERGOTech® Oblik rukavice oponaša "ruku u stanju mirovanja" time smanjuje umor i povećava udobnost.
HandCare dermatološki certificirane rukavice od strane Skin Health Alliance, oprane prije pakiranja, tako da garantiraju „Svježe iz pakiranja” prema certifikaciji od strane Oeko-Tex.
Primjena: DIY, dorada i inspekcija, vrtlarstvo, rukovanje sitnim dijelovima, primarna, sekundarna te završna obrada i montaža, održavanje,
logistika i skladištenje, upotreba alata i instrumenata, precizna mehanika, opće rukovanje
Dostupne veličine:6-11
Standardi (norme): EN420, EN388 4131A


KATALOZI
Pregledajte i preuzmite Lacuna kataloge
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Strukturni fondovi Konkurentnost i kohezija EU fondovi